Inchirieri ATV Predeal inchirieriatvpredeal@gmail.com 0732.574.789

Ce spun Clientii

Am plecat de la baza partiei din Predeal si am ajuns pana sus la cabana, a fost foarte frig dar a meritat, peisajul a fost super, noroc ca am facut pauza si am stat la cabana sa ne incalzim la un ceai ca altfel era greu de suportat frigul, mai venim la vara pentru un traseu mai lung.

Andreea-Bucuresti

Foarte fain! Recomand, noi n-am mai dat cu atvul si la intoarcere am coborat pe poteci, a fost mai fun, fetele si au facut poze in timpul mersului, multumim si ne mai vedem la o plimbare.

Razvan-Bucuresti

Un drum liniștit, un ghid care mi a oferit ocazia sa observ frumoasele noastre păduri iar domnu Ovidiu, un om glumeț, cu bun simt și foarte plăcut la vorba. Ne a sugerat sa încercam și alte trasee pe timp de vară ce implica și alte activități. Recomand, din suflet și… Ne vedem l vara.

Catalina-Glascow

Traseu frumos, am ales sa mergem doua ore, dupa popasul de la Susai am coborat spre Valea Azugii si in final am ajuns pana la Partia Sorica, drum lung prin padure pe marginea raului, al doilea popas a fost la vila Trifoiul, era inchis din pacate pentru ca era in cursu saptamanii dar am facut poze, potecile erau inchise pentru ca era multa zapada, revenim in mai cand nu mai este zapada pe munti.

Tiberiu- Ploiesti

Aglomeratie mare! 🙂 era 1 ianuarie, traseul plin de atv-uri, am facut doua ore in loc de o ora jumate pentru cabana Susai dar nu am fost taxati in plus pentru ca nu era vina noastra, erau si cateva masini mici pe drum care ingreunau urcarea si pierdeam cateva minute la fiecare pentru ca am fost grup mare, desi eram deja intarziati la cabana nu ne-a grabit nimeni, am mancat clatite, foarte bune,merita!

Fam. Aigiun- Constanta.

Eram nehotarati la inceput, n-am mai mers cu atv-ul dar am zis sa o incercam si pe asta daca tot am ajuns in Predeal, mai ales ca ne-a spus ca urcam pana la 1440m altitudine, n-am regretat, a fost o ora in care am vazut un peisaj minunat si am facut o gramada de poze si acuma stim cum e sa te dai, cand mai ajungem prin Predeal sigur mai incercam. Zi frumoasa!

Matei-Craiova

REZERVA ACUM !