Inchirieri ATV Predeal inchirieriatvpredeal@gmail.com 0732.574.789

Echipa

Salut, Sunt Dragoş Păduraru şi te invit să petreci câteva ore de excepţie pe ATV-urile Dinamica Predeal.

Am fost mereu fascinat de munte şi tot ce însemna sport motorizat.

La 19 ani am închiriat primul ATV; era o zi de 27 decembrie 2007 la baza pârtiei Clăbucet din Predeal. Am început cu două ATV-uri 2×4 iar după câţiva ani am ajuns să lucrez cu firme de team-building şi să avem clienţi şi din alte ţări, după o pauză am revenit să ofer cele mai bune servicii orientate cu adevărat către satisfacerea clienţilor.

Cunosc foarte bine zona deoarece aici m-am născut şi am copilărit, este util şi comod ca într-un timp relativ scurt de 2-4 ore să poţi vedea cu atv-ul peisaje ceea ce ţi-ar lua pe jos două zile.

Acesta este un mare avantaj având în vedere faptul că majoritatea clienţilor vin pentru două nopţi la Predeal şi încearcă să îşi folosească timpul cât mai frumos. Imi face plăcere să cunosc oameni noi şi să le fac vacanţa mai plăcută şi memorabilă.Pot spune că sunt singurul proprietar de ATV-uri care merge mai mereu cu clienţii în excursie, iar atunci când nu o fac înseamnă că nu sunt în Predeal, dar dacă am ocazia merg mereu cu plăcere împreună cu voi. A

m făcut multe trasee de la uşor la foarte greu unde era nevoie să lucrăm ca o echipă, să împingem pe rând ATV-urile sau să ajutăm anumiţi colegi din grup. Tocmai pentru asta am creat prima hartă doar cu trasee de atv unde putem alege împreună pe baza dificultăţii şi a timpului, traseul cel mai potrivit pentru tine, o poţi vedea pe site-ul nostru.

Mă bucură faptul că în ultimii ani clienţii pentru acest tip de activitate au devenit mai conştiincioşi, deseori vin mai bine echipaţi şi înţeleg riscurile, motivul principal pentru care se merge în grup organizat.

Vă aştept cu drag, chiar dacă o sa fie prima ta experienţă cu ATV-ul şi alegem un traseu scurt şi uşor sau chiar dacă eşti experimentat şi vrei să mergem o zi întreagă pe un traseu greu, îmi face plăcere să ne vizitezi în Predeal şi să ne plimbăm împreună cu ATV-ul.

Cu multă pasiune pentru ATV-uri,

Dragoş Păduraru

Coordonatorul Dinamica Predeal

REZERVA ACUM !